EL NOSTRE EQUIP

TACTIC som una consultoria informàtica especialitzada en els productes i valors de la Terra Alta. T’ajudem a fer créixer el teu negoci amb solucions innovadores i efectives, aplicant la tecnologia al teu servei. Tenim 7 anys d’experiència a la zona, però sumem més de 30 anys d’experiència en el sector.

Programes de gestió empresarial (facturació, comptabilitat, CRM, Gestió documental), AnaWin sistema gestió de traçabilitat sector vitivinícola, Manteniment per a empreses. WEBs, Consultoria, botigues online ecommerce.

SERVEIS

Hem dissenyat un sistema que d’una forma realment fàcil permet generar tota la documentació oficial i declaracions necessàries per als cellers. Oblida’t dels maldecaps de controlar la traçabilitat i tota la documentació per a agricultura, impostos especials i AICA, podràs dedicar el teu temps a les coses realment importants, fer un bon vi!

El nostre sistema de traçabilitat ha estat testejat i validat per cellers i professionals independents.

Dissenyem i programem pàgines web, i aplicacions web de gestió empresarial. T’ajudem a vendre per internet amb sistemes ecommerce, i t’assessorem amb SEO i SEM, Xarxes Socials, Marketing Online.

Som programadors i tenim passió per la programació de les tecnologíes mòbils, des de pàgines web responsives com aplicacions mòbils. Dominem qualsevol llenguatge de programació web, i estem preparats per a fer de la teva web el millor aparador.

T’assessorem en altres serveis al núvol, com el correu electrònic, còpies de seguretat informàtica i aplicacions mòbils que et serveixen per a la teva productivitat.

Programes de gestió ERP, incloent facturació i comptabilitat, CRM, sistemes TPV i aplicacions mòbils prevenda. També podem preparar la teva infraestructura informàtica, xarxa, servidors i equips informàtics. Assessorem en la inversió en tecnología.

Truca’ns i pregunta pel nostre servei de manteniment informàtic, amb una petita tarifa plana o amb una bossa d’hores tindràs suport tècnic continuat per tal que el teu negoci no es pari mai!

Suport tècnic a distància

Horari oficina:
– Dilluns a Divendres
– 9:00 a 13:00 y 15:00 a 19:00

Trucar:
– (+34) 977 43 02 95

Descargar software control remot (Windows)
Descargar software control remot (MAC)

CONTACTA AMB NOSALTRES