Inscripció a la jornada tècnica sobre novetats tributàries per a cellers i SILICIE.

A partir de l’1 de gener de 2020 entra en vigor el SILICIE, un nou sistema d’administració de la comptabilitat dels productes objecte dels Impostos Especials que, entre d’altres, inclou cervesa, vi i begudes fermentades.

COM AFECTA ELS CELLERS?

Aquest nou sistema incrementarà la càrrega administrativa dels cellers perquè obligarà a informar amb més detall a Hisenda dels moviments de vi i les matèries primeres utilitzades en la seva producció, a través de la Seu Electrònica de l’Agència Tributària. A més, el nou sistema —que reemplaçarà el model 553— substituirà les declaracions trimestrals requerides fins ara, per declaracions mensuals.

SOLUCIONS PER AGILITAR ELS TRÀMITS

Per sistematitzar els tràmits electrònics amb l’administració tributària, estalviar temps i costos, els cellers disposen de solucions informàtiques integrades, en format de programari web i aplicacions per a mòbils i tauletes. Les empreses que disposin d’aquestes eines, podran reduir la càrrega administrativa i simplificar les declaracions mensuals que estableix la nova normativa.

Per explicar la nova normativa i les possibles solucions a través de sistemes informàtics integrats, la consultora informàtica TACTIC i el Consell Regulador de la DO Terra Alta organitzen la jornada: “NOVA NORMATIVA SILICIE: COM AFECTA ELS CELLERS?”

 

NOVA NORMATIVA SILICIE: COM AFECTA ELS CELLERS?

Dia: Dijous, 5 de desembre de 2019

Hora: 17.00h

Lloc: Consell Regulador de la DO Terra Alta. Ctra. De Vilalba, 31. Gandesa.

PROGRAMA

  • Presentació de la jornada a càrrec del President del Consell Regulador de la DO Terra Alta, Joan Arrufí
  • Què és el SILICIE? Com ens afectarà?, a càrrec del cap de la Unitat Regional dInspecció dAduanes i IIEE a Tarragona, Jordi Solé
  • Com afrontar la implantació de la nova normativa amb sistemes informàtics integrats, per Miquel Altés, CEO de l’empresa TACTIC.

Formulari d’inscripció a la jornada:

anawincelers“Cobrim, de forma integral, la gestió de la traçabilitat, impostos i llibres d’una forma fàcil, àgil, flexible i 100% personalitzable.” 🍷 Saber-ne més…

A més a més existeixen unes altres obligacions registrals addicionals per les quals s’haurà de disposar de diferents llibres (transformació-fabricació, inventari de productes i matèria primera).

Si en algun moment s’ha plantejat implantar un programa per a la gestió del celler, segurament ara sigui el millor moment!

A TACTiC volem presentar-te el nostre programa de gestió integral de cellersAnaWinCellers, un programa que et dona autonomia, autogestió i control sobre tots els aspectes legals (declaracions, llibres i traçabilitat) relacionats amb la gestió del teu celler de manera que, imputant una sola vegada les dades, ja s’elaboren els pertinents registres i declaracions.

Si estàs interessat en resoldre aquest tema, contacta’ns i amb molt de gust t’ajudarem!

Un petit tastet de Anawin Cellers